Zupa Drwali z Kiełbasą z czosnkiem niedźwiedzim

Zupa Drwali z Kiełbasą z czosnkiem niedźwiedzim
Zupa Drwali z Kiełbasą z czosnkiem niedźwiedzimmateriały prasowemateriały prasowe
  • Kiełbasa z czosnkiem niedźwiedzim np.  "Gzella"
  • 300 g - wieprzowina
  • 400 g - fasola
  • 1 szklanka - kasza jęczmienna
  • 1 szklanka - cebula
  • 1 szt. - czosnek
  • 2-3 ząbki - włoszczyzna z kapustą
  • 1 porcja - liść laurowy 
  • 2 szt. - ziele angielskie
  • kilka ziarenek - sól, pieprz
  • do smaku - utłuczone ziarna jałowca
  • 1 łyżka - majeranek
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?