Zupa gulaszowa

Doskonałe danie jednogarnkowe
Doskonałe danie jednogarnkowe123RF/PICSEL

Składniki

  • 800 g wołowiny (np. karkówki lub udźca)
  • 3 średnie cebule
  • 3 łyżki oleju
  • sól
  • świeżo mielony pieprz
  • 1 łyżka koncentratu pomidorowego
  • 200 ml czerwonego wina
  • 500 ml bulionu warzywnego
  • 1 puszka pomidorów
  • słodka papryka w proszku
  • ostra papryka w proszku
  • cukier 200 g
  • fasolki szparagowej
  • 1 ząbek czosnku
  • mała puszka białej fasolki
  • pieprz cayenne
  • natka pietruszki
Przepis na zupę gulaszowąInteria KulinariaInteria Kulinaria
Tele Tydzień
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?