Zupa z soczewicy z pulpetami rybnymi

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • 2 szalotki
  • 2 ząbki czosnku
  • 3 łyżki oleju
  • pokrojona włoszczyzna: 2 marchewki, seler korzeniowy, pietruszka
  • 1/2 szklankl soczewicy zielonej
  • 2 ziemniaki
  • listek laurowy
  • sól, pieprz
  • 100 g filetu z łososia
  • 100 g wędzonego pstrąga
  • 2 łyżki kwaśnej śmietany
  • jajko
  • łyżka bułki tartej
  • natka pietruszki
4 porcje

Sposób przygotowania

Jak zrobić kurczaka curry?Interia KulinariaInteria Kulinaria
Olivia
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?