Zupy wiosenne

Zupę możesz podać z grzankami
Zupę możesz podać z grzankamiPicsel123RF/PICSEL

Groszkowa

  • puszka groszku zielonego
  • 30 dag strąków groszku
  • jabłko
  • kolendra
  • włoszczyzna
  • kalarepa
  • papryka
  • natka pietruszki
  • śmietana
  • 2 liście laurowe
  • 3 ziela angielskie
  • sól
  • pieprz

Z selerem naciowym

  • seler naciowy
  • włoszczyzna
  • 3 skrzydełka z kurczaka
  • 2 czerwone papryki
  • 3 cebule dymki
  • 2 ziela angielskie
  • 2 liście laurowe
  • 3 gałązki rozmarynu sól pieprz
Zmysłowe smaki: Tort makowyAgnieszka MaciaszekInteria.tv
Dobry Tydzień
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?