Zupa rybna z tofu
Jeśli jeszcze nie jedliście, koniecznie wypróbujcie ten przepis!

Składniki
- 70 dag filetów ryby
- 1 i 1/2 litra bulionu
- 10 dag wędzonego tofu
- 3 ziemniaki
- 4 pomidory
- papryka
- 4 ząbki czosnku
- cebula
- łyżka sosu sojowego
- łyżka ostrego sosu chilli
- 4 łyżki koncentratu pomidorowego
- trawa cytrynowa
- sól
- pieprz
- ostra papryka
- szczypior
- olej
Sposób przygotowania
1. Rybę pokroić, posypać solą i pieprzem. Cebulę z czosnkiem usmażyć, dodać pokrojone warzywa, trawę, przyprawy, sosy, koncentrat. Zalać całość bulionem. Gotować do miękkości. 2. Dodać do zupy rybę i tofu, gotować 5 minut. Posypać szczypiorkiem, podawać.