Pieczone buraki i rabarbar z mozzarellą i octem balsamicznym

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Pieczone buraki i rabarbar z mozzarellą i octem balsamicznym
Pieczone buraki i rabarbar z mozzarellą i octem balsamicznymmateriały prasowe
  • 1 kg obranych buraków,
  • 4 łodygi rabarbaru,
  • 500 g sera mozzarella di Bufala
  • 1 opakowanie mieszanki sałat Fit&Easy "Party"
  • 2 zielone cykorie
  • Oliwa z oliwek
  • Sól morska i wędzona
  • Sok z 1 cytryny
  • Ocet balsamiczny
materiały prasowe
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na