Reklama

Reklama

Pyszna sałatka Kasi

Składniki: puszka tuńczyka, mały słoik papryki konserwowej, mały słoik ogórków konserwowych, puszka kukurydzy, pęczek szczypiorku, 2 woreczki ryżu, sól, pieprz, 2 łyżki majonezu.

Przygotowanie

Ryż ugotować na sypko i ostudzić. Paprykę, ogórki i szczypiorek drobno pokroić. Tuńczyka odcedzić z płynu. Wszystkie składniki włożyć do miski i delikatnie wymieszać, doprawić według uznania. Przed podaniem przełożyć do efektownej miski i schłodzić. Podawać ze świeżym pieczywem, jasnym lub ciemnym. ŻYCZĘ SMACZNEGO!

Przyślij nam przepis na twoją ulubioną potrawę

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje