Reklama

Reklama

Pomysły na dodatki do zup

Do każdej zupy pasuje coś innego. Przygotujcie takie smakołyki, aby dodać zupom nieco fantazji!

Chrupiące grzanki, chipsy warzywne, paluchy z ciasta francuskiego, krakersy cebulowe lub groszek ptysiowy idealnie komponują się z zupami o kremowej konsystencji.

Reklama

Do czerwonego barszczu najlepsze będą paszteciki, bułeczki grzybowe, krokiety, kołduny, ślimaczki drożdżowe z pieczarkami lub uszka z grzybami.

Jeśli szukacie dodatków do zup dla dzieci, to polecamy lane kluseczki, makaron naleśnikowy lub kolorowe uszka. Pulpeciki z jajek i indycze klopsiki z natką pietruszki sprawdzą się w żurku, barszczu białym lub w jarzynowej.

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Dziś w Interii

Raporty specjalne

Rekomendacje