Drożdżowe, z ciasta francuskiego, z tradycyjnym nadzieniem - sekret najlepszych pasztecików

Obowiązkowy na wigilijnym stole barszcz potrzebuje dobrych dodatków dla podkreślenia smaku
Obowiązkowy na wigilijnym stole barszcz potrzebuje dobrych dodatków dla podkreślenia smaku123RF/PICSEL
Zamiast zagniatać drożdżowe ciasto, możesz użyć francuskiego – paszteciki będą bardziej chrupiąc
Zamiast zagniatać drożdżowe ciasto, możesz użyć francuskiego – paszteciki będą bardziej chrupiąc123RF/PICSEL
Nadzienie do pasztecików może łączyć tradycję z nowoczesnym sznytem – zamiast kapusty do pieczarek dodaj szpinak
Nadzienie do pasztecików może łączyć tradycję z nowoczesnym sznytem – zamiast kapusty do pieczarek dodaj szpinak123RF/PICSEL
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?