Czy to prawda, że zielone, albo już kiełkujące ziemniaki są trujące?

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
​Najwięcej trującej substancji, solaniny, gromadzi się w skórce ziemniaka oraz w kiełkach
​Najwięcej trującej substancji, solaniny, gromadzi się w skórce ziemniaka oraz w kiełkach123RF/PICSEL
Przepis na szwajcarski placek ziemniaczanyInteria KulinariaInteria Kulinaria
Tina
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na