Popularne produkty zwiększają ryzyko chorób serca i przedwczesnej śmierci

Słodycze na bazie czekolady zwiększają ryzyko chorób układu sercowo-naczyniowego i przedwczesnej śmierci
Słodycze na bazie czekolady zwiększają ryzyko chorób układu sercowo-naczyniowego i przedwczesnej śmierci 123RF/PICSEL
Nie chodzi o to, by z marszu rezygnować z wielu produktów, np. białego pieczywa. Należy jednak dbać o zbilansowaną dietę, opierającą się na produktach wysokobłonnikowych
Nie chodzi o to, by z marszu rezygnować z wielu produktów, np. białego pieczywa. Należy jednak dbać o zbilansowaną dietę, opierającą się na produktach wysokobłonnikowych 123RF/PICSEL

Zobacz również:

    Na cenzurowanym znalazły się również wszelkiej maści "smarowidła" do pieczywa. Zanim podejmiesz decyzje o zakupie sprawdź, czy w składzie znajdują się niezdrowe tłuszcze utwardzane
    Na cenzurowanym znalazły się również wszelkiej maści "smarowidła" do pieczywa. Zanim podejmiesz decyzje o zakupie sprawdź, czy w składzie znajdują się niezdrowe tłuszcze utwardzane123RF/PICSEL
    Czym można zastąpić cukier?Interia DIYInteria DIY
    Oceń artykuł
    Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?