Reklama

Reklama

Aleksandra Banasiewicz-Tenerowicz, Psychologia autoprezentacji w kuchni

Autoprezentacja rządzi naszym życiem, począwszy od lat około przedszkolnych i pierwszych grupowych fotografii.

Jak połączyć autokreację z kuchnią (bo z psychologią to nawet jakoś łatwiej)? W odpowiedzi Autorka prezentuje nam zbiór przepisów szybkich, łatwych i przyjemnych, w sam raz na zapracowane popołudnie, gdy lodówka zieje pustkę, a goście właśnie siadają na kanapie...

Reklama

Wśród ulubionych składników Autorki jeden powtarza się niezmiennie: szczypta szaleństwa i odrobina improwizacji - tu właśnie tkwi tajemnica naszej kuchennej autoprezentacji, bo przecież, pozostawieni sami sobie, stworzymy potrawy zgodne z naszym najgłębiej skrywanym "ja": ktoś postawi na papryczki chilli, kto inny świata nie widzi poza mleczną czekoladą... Poniżej przepis na absolutny klasyk, czyli kanapkową pastę jajeczną!


Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje