Awokado: Na co zwrócić uwagę? Co zrobić, by szybciej dojrzało? Jak obierać?

Awokado powinno być dojrzałe i miękkie
Awokado powinno być dojrzałe i miękkie 123RF/PICSEL

Składniki

Jak wybrać dobre awokado?

Przy zakupie awokado zwróć uwagę na wygląd skórki owocu
Przy zakupie awokado zwróć uwagę na wygląd skórki owocu123RF/PICSEL

Awokado szybciej dojrzeje, zastosuj prosty sposób

Awokado trzeba przekroić wzdłuż
Awokado trzeba przekroić wzdłuż123RF/PICSEL

Składniki

Jak szybko obrać awokado?

Awokado najlepiej wyjąć łyżeczką
Awokado najlepiej wyjąć łyżeczką123RF/PICSEL
Zmysłowe smaki: Jak obrać i jeść awokadoZmysłowe smakiInteria.tv

Awokado obniża poziom cholesterolu LDL, reguluje ciśnienie

Składniki

Awokado pożądane w diecie sercowców i nadciśnieniowców

Awokado w formie pasty smakuje wybornie
Awokado w formie pasty smakuje wybornie123RF/PICSEL

Składniki

Awokado najlepiej smakuje na surowo i w formie pasty

Awokado doskonale smakuje w formie pasty
Awokado doskonale smakuje w formie pasty123RF/PICSEL
Domowe sposoby na maseczki na włosy z awokadoInteria DIYInteria DIY