Batoniki z bitą śmietaną i bananami
Ten deser pokocha każdy!

Składniki
- spód
- duża paczka herbatników
- 40 dag kremu czekoladowego
- krem
- 3 banany
- łyżka soku z cytryny
- 200 ml śmietany kremówki
- pół puszki masy kajmakowej
- wierzch
- 80 ml śmietany kremówki
- kostka czekolady
Sposób przygotowania
1. Herbatniki zmiksuj blenderem, wymieszaj z kremem czekoladowym, rozłóż na blasze, wstaw do lodówki. Banany pokrój w plastry, skrop sokiem z cytryny. Ułóż na spodzie ciasta. Banany przykryj ubitą śmietaną i masą kajmakową. Włóż do lodówki. 2. Kremówkę podgrzej, dodaj czekoladę. Na małym ogniu podgrzej, mieszając, aż się rozpuści. Lekko ostudź. Masę wylej na ciasto i odstaw do lodówki, najlepiej na noc. Krój ostrym nożem.