40 ml białego rumu; 20 ml Blue Curacao; 80 ml soku ananasowego; 40 ml likieru kokosowego. Przygotowanie: Drinka przygotować i podać w wysokim kielichu.
Sposób podania: Zwilżony brzeg kielicha zanurzyć w cukrze. Podać z cząstkami ananasa na szpadce.
40 ml białego rumu; 20 ml Blue Curacao; 80 ml soku ananasowego; 40 ml likieru kokosowego. Przygotowanie: Drinka przygotować i podać w wysokim kielichu.
Sposób podania: Zwilżony brzeg kielicha zanurzyć w cukrze. Podać z cząstkami ananasa na szpadce.
Biografia francuskiego kompozytora Claude’a Debussy’ego. Poznaj jego największe muzyczne dzieła.
Kody rabatowe i promocje Born2be
Sprawdź przepisy na smakowitą, wigilijną kapustę z...
Ciekawe i smaczne przepisy
Ćwiczenia na różne partie mięśniowe