Reklama

Reklama

Błyskawiczna zupa z serków topionych

Świetny sposób na przyrządzenie smacznej, rozgrzewającej zupy o wyjątkowym, intensywnym smaku - a wszystko w mniej niż pół godziny! Rozpuszczone w mocnym wywarze warzywnym serki z klasycznymi dodatkami kultowej już francuskiej zupy serowej: cebulą, szynką i grzankami - to przepis na zupę, do której jeszcze nie raz będziecie chcieli wrócić. Zupa z serków topionych to szybki, smaczny i przede wszystkim tani sposób na domową zupę - poznajcie nasz przepis!

Składniki

  • 1,2 l bulionu warzywnego
  • 300 g serków topionych
  • 2 cebule
  • 100 g szynki
  • sos worcestershire
  • pieprz
  • grzanki

W jaki sposób połączyć je ze sobą, aby uzyskać aksamitną zupę? Sprawdź:

Przekaż 1% na pomoc dzieciom - darmowy program TUTAJ>>>

INTERIA.PL

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Dziś w Interii

Raporty specjalne

Rekomendacje