Bób według przepisu siostry Anastazji. Sekretny składnik podkręca jego smak

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
484
Udostępnij
Siostra Anastazja przygotowuje bób w kremowym sosie, co sprawia, że nabiera niezapomnianego smaku
Siostra Anastazja przygotowuje bób w kremowym sosie, co sprawia, że nabiera niezapomnianego smaku123RF/PICSEL

Dlaczego warto jeść bób?

Bób według przepisu siostry Anastazji

Składniki

  • 1 kg bobu
  • 1 kg grzybów
  • 1 cebula
  • 180 ml śmietanki
  • sól
  • pieprz
„Ewa gotuje”: Torcik z truskawkami i galaretkąPolsatPolsat
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
254
Super
relevant
90
Hahaha
haha
56
Szok
shock
42
Smutny
sad
25
Zły
angry
17
Lubię to
like
Super
relevant
484
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na