Burgery z tuńczyka i ziemniaków

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Burger
Burger123RF/PICSEL

Składniki

  • purée z 2 ugotowanych ziemniaków
  • 425 g tuńczyka z puszki, w oliwie
  • 400 g drobnej fasolki z puszki, odsączonej i rozgniecionej
  • 2 łyżki gęstej śmietany
  • łyżka koperku, posiekanego
  • skórka starta z cytryny
  • 2 jajka
  • szklanka grubo startej bułki (najlepiej tzw. panko)
  • olej do smażenia
  • 4 bułki kajzerki, rozkrojone
  • po 4 plastry sera i pomidora
  • sałata, majonez

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Zmysłowe smaki: Wegetariańskie burgery
Watermark Video
Zmysłowe smaki: Wegetariańskie burgeryAgnieszka MaciaszekInteria.tv
Olivia
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na