Reklama

Reklama

Chlebowy przekładaniec z tuńczykiem

To znakomity sposób na przygotowanie szybkiej, pożywnej przekąski, która świetnie sprawdzi się i na szczególne okazje, i na co dzień. Miękki, tostowy chleb przełożony delikatnym, aromatycznym tuńczykiem - wszystko połączone w formę przekładańca, który pokrojony nie tylko świetnie wygląda, ale i wybornie smakuje. Zobaczcie, jak zrobić chlebowy przekładaniec z tuńczykiem - przepis jest dziecinnie prosty!

Składniki

  • 8 kromek chleba tostowego
  • 4 jajka
  • 2 łyżki majonezu
  • 2 łyżki szczypiorku
  • 2 łyżki startego sera żółtego
  • sól, pieprz
  • masa tuńczykowa:
  • puszka tuńczyka rozdrobnionego
  • łyżka majonezu
  • łyżeczka musztardy dijon
  • 0,5 cebuli
  • sól, pieprz
  • łyżka płatków chili
  • garść koperku

Jak wykonać apetyczną przekąskę? Zobacz instrukcję:

Przekaż 1% na pomoc dzieciom - darmowy program TUTAJ>>>

INTERIA.PL
Dowiedz się więcej na temat: Kanapka z tuńczykiem | pasta jajeczna | pasta z tuńczyka

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy