Chlebowy przekładaniec z tuńczykiem
To znakomity sposób na przygotowanie szybkiej, pożywnej przekąski, która świetnie sprawdzi się i na szczególne okazje, i na co dzień. Miękki, tostowy chleb przełożony delikatnym, aromatycznym tuńczykiem - wszystko połączone w formę przekładańca, który pokrojony nie tylko świetnie wygląda, ale i wybornie smakuje. Zobaczcie, jak zrobić chlebowy przekładaniec z tuńczykiem - przepis jest dziecinnie prosty!

Składniki
- 8 kromek chleba tostowego
- 4 jajka
- 2 łyżki majonezu
- 2 łyżki szczypiorku
- 2 łyżki startego sera żółtego
- sól, pieprz
- masa tuńczykowa:
- puszka tuńczyka rozdrobnionego
- łyżka majonezu
- łyżeczka musztardy dijon
- 0,5 cebuli
- sól, pieprz
- łyżka płatków chili
- garść koperku
Jak wykonać apetyczną przekąskę? Zobacz instrukcję: