Dodaj ten składnik do biszkoptu. Wyjdzie puszysty jak nigdy!

Dodaj ocet do biszkoptu, a efekt cię zaskoczy!
Dodaj ocet do biszkoptu, a efekt cię zaskoczy!123RF/PICSEL

Jak upiec dobry biszkopt?

Przepis na ucierany biszkopt waniliowyInteria KulinariaInteria Kulinaria

Sprawdzone triki na udany biszkopt

Zobacz również:

    Dlaczego warto dodać ocet do biszkoptu?

    Dzięki octowi biszkopt będzie puszysty i nawilżony
    Dzięki octowi biszkopt będzie puszysty i nawilżony123RF/PICSEL

    Przepis na biszkopt z dodatkiem octu

    • 6 jajek
    • 7 łyżek stołowych mąki
    • 7 łyżek stołowych cukru pudru
    • Pół łyżeczki proszku do pieczenia
    • 1-1,5 łyżeczki octu spirytusowego

    Sposób przygotowania

    Z tego przepisu biszkopt zawsze wychodzi idealnie!
    Z tego przepisu biszkopt zawsze wychodzi idealnie!123RF/PICSEL