Dorsz z jesiotrem

Dorsz pod kruszonką z wędzonej ryby z risotto
Dorsz pod kruszonką z wędzonej ryby z risotto123/RF PICSEL123RF/PICSEL
  • 400 g polędwicy z dorsza
  • 150 g wędzonego jesiotra z Jury
  • 150 g czerstwego razowego chleba
  • 100 g masła
  • 100 g twarożku np. "Mój ulubiony"
  • mały pęczek koperku
  • mały pęczek natki pietruszki
  • 1 duży brokuł
  • 150 ml bulionu warzywnego
  • 100g twarożku np. "Mój Ulubiony"
  • 50 g parmezanu
  • sok z połowy limonki
  • sól i pieprz
  • 2 łyżki oliwy
  • 1 ząbek czosnku
  • 200 g twarożku
  • 100 ml soku z pomarańczy
  • 50 ml whiskey
  • szczypta soli
  • 10 brukselek
  • dwie łyżki soku z limonki
  • łyżka miodu
  • szczypta cynamonu
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?