Duńska remulada z kremowego serka topionego

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Duński sos
Duński sosmateriały prasowe

Składniki

  • 200 g serka topionego kremowego np. MSM Mońki
  • 2 łyżki majonezu
  • 2 łyżki musztardy (np. francuskiej)
  • 1 łyżka kwaśnej śmietany 18%
  • 2 łyżki marynowanych kaparów
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 mały pęczek szczypiorku
  • 5-6 gałązek natki pietruszki
  • 1 płaska łyżeczka curry
  • ¼ łyżeczki kurkumy
  • płatki chili i ostra papryka do smaku

Sposób przygotowania

materiały prasowe
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na