Reklama

Reklama

Farsz do pierożków

Wybierz ulubiony!

1. Pyszne nadzienie do pierożków np. ravioli możesz przygotować z dodatkiem chudej szynki (wystarczy ją drobno pokroić, a następnie połączyć np. z serem).

2. Bardzo smaczny farsz można przyrządzić również z samych serów (idealny wyjdzie np. z połączenia pleśniowego, żółtego i ricotty).

3. Warto też spróbować pierożków z aromatycznym nadzieniem grzybowym, np. pieczarkowym. Bardzo dobrze będzie smakował z drobno posiekaną cebulą, zeszkloną na rozgrzanym oleju lub maśle.

Bez dodatków

Włoskie pierożki znakomicie smakują także podane bez dodatkowych warzyw na wierzchu czy bez sosu - ugotowane ravioli wystarczy tylko skropić lekko oliwą z oliwek lub stopionym masłem.

Reklama

Nie tylko na ciepło

Ravioli możesz podać też na zimno, w formie... koreczków! Wbij po kilka pierożków na wykałaczki. Ustaw lub połóż na tacy. To superprzekąska na domówkę!

Świat kobiety

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Dziś w Interii

Raporty specjalne

Rekomendacje