Farsze do pierogów na szybko

Miękkie ciasto i pyszny farsz, to sekret dobrych pierogów
Miękkie ciasto i pyszny farsz, to sekret dobrych pierogów 123RF/PICSEL
  • 500 g mrożonego szpinaku,
  • cebula,
  • 2 ząbki czosnku,
  • 2 łyżki masła,
  • opakowanie sera feta,
  • sól, pieprz, gałka muszkatołowa.
  • 7 ziemniaków,
  • 250 g twarogu,
  • cebula, sól, pieprz.
  • 300 g kaszy gryczanej,
  • 200 g białego mielonego sera,
  • 2 łyżki masła,
  • cebula,
  • sól, pieprz, majeranek.
Jak zrobić pierogi ruskie?Interia KulinariaInteria Kulinaria
Rewia
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?