FILET Z ŁOSOSIA PODANY Z SAŁATKĄ Z RUKOLI, LIŚCISELERA I KARMELIZOWANEJ CYKORII

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • 10 g pietruszki
  • sok z ¼ cytryny
  • 1 łyżka kaparów
  • 3 łyżeczki oliwy z oliwek extra virgin
  • ¼ awokado, pozbawionego pestki, obranego ze skórki i pokrojonego w kostkę
  • 100 g cienko pokrojonych pomidorków cherry
  • 50 g rukoli
  • 5 g liści selera
  • 150 g fi leta z łososia bez skóry
  • 2 łyżeczki brązowego cukru
  • 1 główka cykorii (70 g), przekrojona wzdłuż
1 osoby

Sposób przygotowania

Łosoś miętowyInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?