Frykadelki z mozzarellą oraz pesto

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • 65 dag mieszanego mielonego mięsa
  • 1 jajko
  • 2 łyżki bułki tartej
  • 4 łyżki oleju
  • 75 dag ziemniaków
  • 2 cebule
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 puszka pomidorów
  • 3 łyżki oliwy
  • 6 gałązek bazylii
  • 15 dag mrożonego groszku cukrowego
  • 1 pęczek dymek
  • 15 dag małych pomidorków
  • 15 dag mozzarelli
  • 8 łyżeczek pesto (ze słoika)
  • sól, pieprz
  • cukier
4 porcje

Sposób przygotowania

Zmysłowe smaki: Klopsiki z indyka w sosie koperkowymZmysłowe smakiInteria.tv
Tina
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?