Fusilli Alla Rusticana

Na patelni rozgrzewamy oliwę z oliwek i przesmażamy na niej pokrojoną w kostkę lub plasterki kiełbasę.

Fusilli Alla Rusticana
Fusilli Alla Rusticanamateriały prasowemateriały prasowe

Sposób przygotowania:

1. Makaron gotujemy według zaleceń producenta na opakowaniu.

2. Na patelni rozgrzewamy oliwę z oliwek i przesmażamy na niej pokrojoną w kostkę lub plasterki kiełbasę. Gdy się zrumieni dodajemy posiekaną cebulę i czosnek. Następnie dodajemy pomidory i chwilę dusimy.

3. Doprawiamy solą i pieprzem, a na końcu dodajemy grubo posiekane zioła.

4. Makaron mieszamy z sosem i posypujemy tartym serem, serwujemy gorące.

Zmysłowe smaki: Tarta gruszkowo-migdałowaInteria.tv
materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas