Gazpacho polane pesto

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Gazpacho
Gazpacho123RF/PICSEL

Składniki

  • 4 kromki chleba tostowego
  • 4–5 średnich dojrzałych pomidorów
  • po 1 żółtej i czerwonej papryce
  • 2 ząbki czosnku
  • 4 łyżki oliwy
  • 7–8 łyżeczek czerwonego octu winnego
  • 20 dag sera owczego (np. fety)
  • 4 łyżki pesto
  • sól, pieprz
4 porcji

Sposób przygotowania

Tina
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na