Reklama

Reklama

Guacamole do pieczywa

Ta pyszna pasta z awokado to zdrowy dodatek do chleba. Przygotujesz ją w kilka chwil!

Składniki

  • 1 dojrzałe awokado
  • pół małej czerwonej cebuli
  • pół małej papryczki chilli
  • świeża kolendra
  • ząbek czosnku
  • sok wyciśnięty z połowy limonki
  • sól

Sposób przygotowania

Awokado obrać ze skóry, wrzucić do wysokiego naczynia i skropić sokiem z limonki. Dodać szczyptę soli i roznieść widelcem. Do awokado dodać ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę, posiekaną drobno cebulę, chilli i kolendrę. Wszystko dokładnie wymieszać i podawać od razu. 

Reklama


Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje