Reklama

Reklama

JOGURT Z OWOCAMI JAGODOWYMI, SIEKANYMI ORZECHAMI WŁOSKIMI I GORZKĄ CZEKOLADĄ

Zdrowa przekąska, idealna na drugie śniadanie

Składniki dla: 1 osoby

Składniki

  • 125 g owoców jagodowych
  • 150 g jogurtu greckiego (albo wegańskiego odpowiednika, takiego choćby jak jogurt sojowy czy kokosowy)
  • 25 g posiekanych orzechów włoskich
  • 10 g gorzkiej czekolady (o zawartości kakao 85 procent), startej na tarce

Sposób przygotowania

Ulubione owoce jagodowe należy wrzucić do miski, a następnie zalać jogurtem.Całość posypać orzechami i tartą czekoladą.



Przepis pochodzi z książki Aidan Goggins, Glen Matten “Dieta SIRT" Copyright © Aidan Goggins and Glen Matten 2016 Copyright © for the Polish edition by MT Biznes Ltd.

materiały prasowe

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje