Jurka Sobieniaka frytki z... selera

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • 2 bulwy selera
  • 500 ml oleju rzepakowego
  • kostka smalcu (w wersji wegańskiej - olej palmowy lub olej z pestek winogron)
  • łyżka oleju kokosowego nierafinowanego
  • sól i cukier

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Domowe chipsy - z cukinii!
Watermark Video
Domowe chipsy - z cukinii!Interia KulinariaInteria Kulinaria
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na