Kalarepki nadziewane

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
11
Udostępnij
Kalarepy nadziewane
Kalarepy nadziewane123RF/PICSEL

Składniki

  • 4 kalarepy
  • 1 pierś Kurczaka Zagrodowego
  • 100 g sera feta + do dekoracji
  • 1 mała cebula
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 5-6 listków bazylii + do dekoracji
  • oliwa
  • sól i pieprz

Sposób przygotowania

Faszerowana kalarepa - wyborna przekąskaInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
9
Super
relevant
2
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
11
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na