Reklama

Reklama

Kanapka z gofrów

Gofry to niekoniecznie ociekający bitą śmietaną i owocami smak wakacji. Przy użyciu gofrownicy, domowym sposobem przyrządzisz pyszne kanapki na ciepło.

Czas przyrządzenia: 10 minut

Składniki

  • chleb tostowy
  • kostka masła
  • gotowana szynka
  • ser
  • warzywa (według smaku)
  • gofrownica

Kromki tostowego chleba obficie posmaruj masłem z zewnętrznej strony. 

Między kanapki, do środka włóż ulubione składniki. 

Ściśnij kanapkę i zamknij w gofrownicy. Opiekaj około 5 minut. Podawaj z keczupem.

***

Zobacz także:

Rozlicz PIT online już teraz lub pobierz darmowy program

INTERIA.PL
Dowiedz się więcej na temat: gofry | tosty

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy