Kanapki w innej postaci

Kanapka z pastą chrzanową
Kanapka z pastą chrzanowąmateriały prasowe

Z ćwikłą, pastą chrzanową i karmelizowaną cebulą

Składniki

  • kromka pieczywa
  • 2 plasterki polędwicy wędzonej z kurczaka np. NATURA firmy Konspol
  • 2 plastry wędzonego żółtego sera
  • 1 czerwona cebula
  • garść rukoli
  • kilka liści buraka
  • 2 łyżki musztardy francuskiej
  • 1 łyżka chrzanu
  • 3 łyżki serka śmietankowego
  • 2 łyżki majonezu
  • 2 łyżki masła
  • szczypta cynamonu

Sposób przygotowania

Kanapka hiszpańskaInteria KulinariaInteria Kulinaria
Hot-dog
Hot-dogmateriały prasowe

Wiosenny hot-dog z limonką

Składniki

  • 1 bułka z ziarnami
  • 1 parówka z kurczaka np. Żarłaki firmy Konspol
  • 1 puszka kukurydzy
  • cebula
  • 1 pomidor
  • 1 ogórek
  • pęk szczypiorku
  • 1 limonka
  • pieprz i sól do smaku

Sposób przygotowania

Kanapkowa pasta z makreli - jak ją zrobić?Interia KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?