Reklama

Reklama

Kanapki z kozim serem i figą

Wykwintne i smaczne!

Składniki:

  • liście rukoli
  • 2 kromki pełnoziarnistego świeżego chleba
  • 50 g koziego twarożku
  • 2 plasterki szynki prosciutto lub innej dojrzewającej
  • 1 figa

Przygotowanie:

1. Kromki chleba posmaruj serkiem, ułóż na nich po plasterku szynki, dodaj kilka listków rukoli i ćwiartki świeżej figi. Wybierz owoce dojrzałe, o jędrnej i nienadszarpniętej skórce. Umyj i nie obieraj, figi je się ze skórką.

Reklama

2. Kanapki możesz też przyrządzić na grzankach i polać miodem.

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Dziś w Interii

Raporty specjalne

Rekomendacje