Karnawałowe przekąski

Pieczone gruszki
Pieczone gruszkimateriały prasowe

Pieczone gruszki z gorgonzolą i sosem kakaowym

Składniki

  • 4 gruszki
  • około 60 g sera gorgonzola
  • 8 orzechów włoskich
  • 2 łyżki słodkiego octu balsamicznego
  • 1 łyżka kakao np. DecoMorreno
  • 1 łyżka miodu
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • pestki granatu do ozdoby
  • kilka gałązek świeżego tymianku do ozdoby
8 sztuk

Sposób przygotowania

Zmysłowe smaki: Sałatka gruszkowo-figowaINTERIA.TVInteria.tv
Sałatka jajeczna
Sałatka jajecznamateriały prasowe

Sałatka jajeczna z paluszkami krabowymi

Składniki

  • 5 jajek
  • 10 paluszków krabowych
  • 2 średnie korniszony z chili np. Krakus
  • 1/2 awokado
  • 1 pęczek szczypioru
  • 2-3 łyżki majonezu
  • sól, pieprz do smaku
8 porcji

Sposób przygotowania

Najlepszy sposób na pastę jajecznąInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?