Reklama

Kasza jaglana z jagodami i ricottą



Przysmaki z owocami jagodowymi w kuchni "Dzień Dobry Wakacje" przygotowała Samar Khanafer.

Uczestniczka "Masterchefa" przedstawiła przepisy na sałatkę z jagodami w połączeniu ze szpinakiem, torcik naleśnikowy z jagodami, rozmarynową kaszę jaglaną z jagodami i ricottą oraz jagodowe lassi.

Rozmarynowa kasza jaglana z borówkami i ricottą

1/2 szkl. kaszy jaglanej
1 gałązka rozmarynu
2/3 łyżki miodu
1/2 szkl. borówek
200 g ricotty
1/3 szkl. orzechów piniowych
1/2 szk. oleju kokosowego
1 szkl. mleka

Agencja TVN/-x-news
Dowiedz się więcej na temat: kasza jaglana

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy