Klejone kartoflarze

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
1
Udostępnij
Klejone kartoflarze z selerem
Klejone kartoflarze z selerem123RF/PICSEL

Składniki

- placki:

  • 60 dag ziemniaków
  • 2 jajka
  • 2 łyżki mąki
  • 1 cebula
  • 1 ząbek czosnku
  • szczypta gałki muszkatołowej
  • sól, pieprz

- farsz:

  • 40 dag ugotowanego i zmielonego mięsa, np. wieprzowego
  • 1 cebula
  • 2 ogórki konserwowe
  • sól
  • pieprz
  • 1/2 pęczka koperku

- dodatkowo:

  • olej do smażenia
4 porcji

Sposób przygotowania:

zdjęcie
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
1
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
1
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na