Koktajl ze śliwką kalifornijską i maliną
Smaczna propozycja od Kasi Bigos - instruktorki fitness i mistrzyni pole - dance.
Sposób przygotowania:
1. Do kielicha blendera wlewasz mleko kokosowe i dodajesz maliny, ksylitol oraz pokrojone w kostkę śliwki kalifornijskie. Na końcu cynamon. Zamykasz kielich i miksujesz około 30 sekund, aby uzyskać jednolitą konsystencję.
2. Gotowy koktajl przelewasz do szejkera i zabierasz do pracy. Przed wypiciem nie zapomnij delikatnie wstrząsnąć.
Każdy z nas wie dokładnie, że sport to zdrowie, a zdrowe jedzenie pomaga m.in. utrzymać wymarzoną sylwetkę. Przedstawiamy drugą historię kulinarną pochodzącą z najnowszego e-booka kulinarnego „Lunchbox od Przyjaciółki z Kalifornii” opracowanego przez California Prune Board wspólnie z pięcioma znakomitymi blogerami.
E-book przygotowany w ramach kampanii informacyjnej „Przyjaciółka z Kalifornii” to publikacja składająca się z 10 autorskich przepisów kulinarnych obejmujących II śniadanie i lunch, na pięć dni roboczych. Każdy autor odpowiada za jeden dzień tygodnia. Wtorkowe smaki należą do Katarzyny Bigos– znanej blogerki, instruktorki fitness i mistrzyni pole dance, która w swoich planach żywieniowych stosuje śliwki kalifornijskie.
Aby pobrać e-booka wystarczy wejść na: https://goo.gl/S7WGz8