Reklama

Reklama

Koktajl ze śliwką kalifornijską i maliną

Smaczna propozycja od Kasi Bigos - instruktorki fitness i mistrzyni pole - dance.

Składniki

  • 250 ml mleka kokosowego
  • 250g malin
  • 5 śliwek kalifornijskich
  • ½ łyżeczki ksylitolu
  • łyżeczka cynamonu

Sposób przygotowania:

1. Do kielicha blendera wlewasz mleko kokosowe i dodajesz maliny, ksylitol oraz pokrojone w kostkę śliwki kalifornijskie. Na końcu cynamon. Zamykasz kielich i miksujesz około 30 sekund, aby uzyskać jednolitą konsystencję. 

2. Gotowy koktajl przelewasz do szejkera i zabierasz do pracy. Przed wypiciem nie zapomnij delikatnie wstrząsnąć.

Każdy z nas wie dokładnie, że sport to zdrowie, a zdrowe jedzenie pomaga m.in. utrzymać wymarzoną sylwetkę. Przedstawiamy drugą historię kulinarną pochodzącą z najnowszego e-booka kulinarnego „Lunchbox od Przyjaciółki z Kalifornii” opracowanego przez California Prune Board wspólnie z pięcioma znakomitymi blogerami.

Reklama

E-book przygotowany w ramach kampanii informacyjnej „Przyjaciółka z Kalifornii” to publikacja składająca się z 10 autorskich przepisów kulinarnych obejmujących II śniadanie i lunch, na pięć dni roboczych. Każdy autor odpowiada za jeden dzień tygodnia. Wtorkowe smaki należą do Katarzyny Bigos– znanej blogerki, instruktorki fitness i mistrzyni pole dance, która w swoich planach żywieniowych stosuje śliwki kalifornijskie.

 Aby pobrać e-booka wystarczy wejść na: https://goo.gl/S7WGz8

materiały prasowe

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje