Krajanka czekoladowa z migdałami

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • 20 dag gorzkiej czekolady
  • 15 dag mlecznej czekolady
  • 75 dag śmietany kremówki
  • 38 dag mąki pszennej
  • 17 dag cukru szczypta soli
  • 1 jajko
  • 22 dag masła
  • 200 ml mleka
  • 1 kostka (5 dag) drożdży
  • 5 łyżek miodu
  • 10 dag płatków migdałowych
  • 5 dag orzechów laskowych pokrojonychna cienkie płatki
  • 8 dag płatków owsianych
  • tłuszcz i mąka do przygotowania blachy
20 porcji

Sposób przygotowania

Wyjątkowy tort "Czarny las"Interia KulinariaInteria Kulinaria
Tina
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?