Reklama

Reklama

Kuchenne triki na idealne wypieki

Nie każdy jest kulinarnym mistrzem, a jednak wszystkim zależy na tym, by nasze wypieki zachwycały rodzinę i gości.

Jeśli chcemy, by pieczenie było tylko przyjemnością, warto pamiętać na przykład o tym, żeby zawsze przesiewać mąkę do wypieków, a jajek nie dodawać bezpośrednio do masy, tylko do miseczki, by wcześniej sprawdzić ich świeżość. Tym sposobem nie zmarnujemy całego ciasta.

Co zrobić, by owoce lub bakalie nie opadały na dno brytfanny? Jak sprawić, by ciasteczka apetycznie zarumieniły się na wierzchu? Jaki jest sekret idealnie wypieczonego, a zarazem puszystego sernika?

Reklama

Sprawdź kuchenne triki na udane wypieki! Zobacz wideo!

x-news/INTERIA.PL

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy