Reklama

Reklama

Libański sos czosnkowy

Kuchnia libańska wyróżnia się bogactwem smaków i ich wyrazistością. Właśnie taki jest również libański sos czosnkowy, który świetnie sprawdzi się jako dodatek do mięs i przekąsek. Wypróbuj nasz przepis!

Składniki

  • 4 ząbki czosnku
  • białko
  • sok z cytryny
  • sól
  • 3 łyżki wody gazowanej
  • 200 ml oliwy

Zobacz, jak krok po kroku zrobić czosnkowy sos libański:

Reklama

***

#POMAGAMINTERIA

Zróbmy małym pacjentom prezent na Dzień Dziecka

W Uniwersyteckim Szpitalu Dziecięcym w Krakowie, na II piętrze, w budynku najbardziej oddalonym od wejścia, znajduje się mały oddział - Oddział Przeszczepiania Komórek Krwiotwórczych z sześcioma izolatkami. To tutaj trafia część dzieci chorych na nowotwory, żeby skorzystać z - czasami ostatniej - szansy powrotu do zdrowia i życia. Stowarzyszenie Koliber prowadzi zbiórkę, by z okazji Dnia Dziecka podarować małym pacjentom - nie zabawki, bo ich tam nie mogą mieć - ale m.in. nowe materace i pościel. Sprawdź szczegóły >>>

WESPRZYJ ZBIÓRKĘ >>>

Dowiedz się więcej na temat: sos czosnkowy

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje