Łosoś na chrupiącej jarzynce

Aromatyczny łosoś na chrupiącej jarzynce
Aromatyczny łosoś na chrupiącej jarzynce123RF/PICSEL

Składniki

  • 2 garści zielonej fasolki
  • 60 dag filetu z łososia
  • 15 dag pieczarek
  • 1 cebula
  • 1/2 czerwonej papryki
  • 1 łyżeczka octu balsamicznego
  • 1 łyżeczka miodu
  • 1/2 łyżeczki musztardy
  • sól
  • czarny pieprz mielony
  • 1/2 szkl. bulionu warzywnego
  • olej rzepakowy
  • natka pietruszki
  • po 1 łyżce keczupu i zielonego pesto
  • grubo mielony kolorowy pieprz

Sposób przygotowania:

Tina
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?