Marmurek malinowo-brzoskwiniowy

Ciasto z brzoskiwiniami
Ciasto z brzoskiwiniami123RF/PICSEL

Składniki

  • 3 jajka
  • 1 i 1/4 szkl. cukru
  • 3 torebki cukru waniliowego
  • 2 łyżki mąki ziemniaczanej
  • 1/2 szkl. mąki pszennej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 50 dag malin
  • 1 łyżka soku cytrynowego
  • 2 brzoskwinie
  • 1 szkl. jogurtu naturalnego
  • 50 dag mielonego twarogu
  • 2 szkl. śmietany kremówki
  • 7 łyżeczek żelatyny

Sposób przygotowania

Biszkoptowy torcik z kremem i galaretkąInteria KulinariaInteria Kulinaria
Naj
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?