Matjasy korzenne w śliwkach

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjnemateriały prasowe

Składniki

  • 400 g np. Matjasa korzennego SEKO SA
  • 4 średnie cebule
  • 200 g śliwek kalifornijskich suszonych
  • pieprz kolorowy
  • kilka goździków
  • 2-3 liście laurowe
  • olej

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Zmysłowe smaki: Makrela w aromatycznym sosie pomidorowym
Watermark Video
Zmysłowe smaki: Makrela w aromatycznym sosie pomidorowymINTERIA.TVInteria.tv
materiały prasowe
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na