Mięsny miszmasz na pikantnie

Mięsny miszmasz na pikantnie - pyszne i sycące danie jednogarnkowe
Mięsny miszmasz na pikantnie - pyszne i sycące danie jednogarnkowe123RF/PICSEL

Składniki

  • 30 dag paprykowej kiełbasy
  • po 1 białej i czerwonej papryce
  • 2 cebule cukrowe
  • 2 plastry dowolnej pieczeni mięsnej
  • 15 dag ostrego żółtego sera (w kawałku)
  • 1 mała ostra papryczka
  • 1/2 pęczka natki pietruszki
  • 1 łyżka paprykowej pasty ajwar
  • 1 łyżeczka koncentratu pomidorowego
  • 1 łyżeczka słodkiego sosu sojowego
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 łyżka mielonej wędzonej papryki
  • pieprz ziołowy
  • bulion mięsny
  • olej
4 porcji

Sposób przygotowania:

Tina
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?