Miód rzepakowy: Wartości i skład

Płynny miód rzepakowy jest jasnożółty, ale szybko się krystalizuje
Płynny miód rzepakowy jest jasnożółty, ale szybko się krystalizuje123RF/PICSEL

Składniki

Co trzeba wiedzieć o miodzie rzepakowym?

"Więcej niż miód"INTERIA.TVInteria.tv

Co można znaleźć w miodzie rzepakowym?

Składniki

Dlaczego warto jeść miód rzepakowy?

Miód rzepakowy bardzo szybko się krystalizuje - wtedy przybiera kremową konsystencję
Miód rzepakowy bardzo szybko się krystalizuje - wtedy przybiera kremową konsystencję123RF/PICSEL

Składniki

Pozbądź się problemów ze zdrowiem

Miód rzepakowy może poprawić kondycję wątroby
Miód rzepakowy może poprawić kondycję wątroby

Czy każdy może sięgnąć po miód rzepakowy?

Składniki

Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?