Reklama

Reklama

Multicooker: Gruszki w winie

Czas przygotowania: 10 minut. Czas w Multicookerze: 20 minut. Program: stew. Porcji: 6.

Składniki

  • 150 g cukru pudru
  • 6 małych gruszek, obranych i przekrojonych na pół
  • 1 laska cynamonu
  • 480 ml czerwonego wina
  • 1 łyżeczka mąki pszennej lub kukurydzianej

Sposób przygotowania

1. W misie urządzenia umieść wszystkie składniki poza mąką.

Reklama

2. Nacisnąć przycisk MENU, wybrać program STEW, za pomocą przycisku COOKING TIME ustawić czas 20 minut. Zamknąć pokrywę i nacisnąć przycisk START.

3. Aby zagęścić sos, 5 minut przed końcem czasu gotowania do potrawy dodać 1 łyżeczkę mąki.


Dowiedz się więcej na temat: Multicooker

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje