​Mus czekoladowy

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
​Mus czekoladowy
​Mus czekoladowyWydawnictwo Znak
​Mus czekoladowy
​Mus czekoladowyWydawnictwo Znak

Składniki

  • ½ szklanki nasion lnu (koniecznie brązowego)
  • 3 szklanki wody
  • 3 łyżki nierafinowanego cukru pudru
  • 100 g czekolady gorzkiej (zawartość kakao 70%)
  • 1 kopiasta łyżeczka oleju kokosowego

Wykonanie:

Pyszności z roślin, Paweł Ochman
Pyszności z roślin, Paweł OchmanWydawnictwo Znak
Fragment książki
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na