Mus grejpfrutowo-truskawkowy

Grejpfrut obierz ze skóry i pokrój na mniejsze kawałki.

Mus grejpfrutowo-truskawkowy
Mus grejpfrutowo-truskawkowymateriały prasowemateriały prasowe

Składniki:

  • 200 mililitrów jogurtu naturalnego
  • 1 szczypta cukru pudru
  • 1,5 szklanki truskawek
  • 1 grejpfrut
  • 1-2 łyżki płatków (np. Lubella Corn Flake)

Sposób przygotowania:

Grejpfrut obierz ze skóry i pokrój na mniejsze kawałki. Wytnij białe błonki z grejpfruta. Przełóż do blendera. Dodaj truskawki i zmiksuj na mus. Dodaj cukier puder do smaku. W szklance układaj na zmianę 1 łyżkę jogurtu naturalnego i łyżkę musu owocowego. Posyp całość płatkami.

materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Dołącz do nas